Thuis

Shenzhen Topband Battery Co., Ltd

China Shenzhen Topband Battery Co., Ltd certificaten
China Shenzhen Topband Battery Co., Ltd certificaten
Wij hebben met Topband verscheidene jaren samengewerkt, denken wij Topband een betrouwbare leverancier met kwaliteitsproducten, en professionele technische ondersteuning is!

—— Stephan Moberg

In het systeemproject van de energieopslag, Topband-verleent het team deskundigheidssteun en uitstekend product aan redelijke prijs. Veel gewaardeerd voor hun inspanning

—— Christin Gartner

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Topband Battery Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Topband Battery Co., Ltd Shenzhen Topband Battery Co., Ltd Shenzhen Topband Battery Co., Ltd Shenzhen Topband Battery Co., Ltd Shenzhen Topband Battery Co., Ltd Shenzhen Topband Battery Co., Ltd
Shenzhen factory Bedrijf Gate steekproef kamer Huizhoufabriek Personeelsleden van het bedrijf tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Topband
Aantal werknemers : 5000~5500
Jaarlijkse omzet : 240million-250million
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 70% - 80%
Warranty: 2 years after shipping

Co. van Shenzhentopband, Ltd werd geregistreerd in zogenaamd „China Silicon Valley“, Shenzhen-Hi-tech Industrieterrein in 1996, en was geworden vermeld in de Beurs van Shenzhen (De voorraadcode als 002139) in 2007.

 

Na jaren van snelle ontwikkeling, neemt Topband nu lithiumbatterij als kerntechnologie en één van de belangrijke leveranciers van de oplossingen van de lithiumbatterij in China geworden, die zich op nano het fosfaatlifepo4 technologie van het lithiumijzer concentreren voor EV, rv-caravan, marine, motorfiets, golfkar/karretje, UPS, zonneopslag, medisch, vloergaszuiveraar, industriële, commerciële gebruik, enz.

 

De slimme Bluetooth & WIFI-verbinding zijn zijn onze die octrooieigenschap, met IOS & Android app wordt uitgerust de onmiddellijke batterijstatus (Soc, OCV, lastenstroom, omgevingstemperatuur, en inbegrepen fouten) te controleren.

 

Topband heeft meer dan 5000 personeelsleden, behandelt een gebied van 100.000 vierkante meters. En de grote productie-installaties worden hoofdzakelijk gevestigd in Shenzhen en Huizhou

 

Ons R&D-team van meer dan 300 beroeps, in samenwerking met Tsinghua- Onderzoekinstituut en Industriële Universiteit van Harbin heeft vaste fundamenten van onze belangrijke technologie gelegd.

 

Wij hebben de certificaten van ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, TS16949 en UL, Ce, CITIZENS BAND, UN38.3, TUV, enz.

 

Topband is een Hi-tech onderneming. Aangezien het bedrijf, met innovatie vestigde, hebben wij begaan ons aan het maken van het leven van mensen comfortabeler en hoog-efficiënt. Wij en onze metgezellen werken hard bij het boeken van technologievooruitgang om mensen te laten van de veranderingen van nieuwe technologie genieten.

 

Contactgegevens
Shenzhen Topband Battery Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jerry Yang

Tel.: 86-0755-27651888-3215

Fax: 86-0755-81785047

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)