Thuis

Beijing XD Battery Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

ound in 2006, de Batterij van Peking XD is een lid van de de Voedingmaatschappij van China, aangezien een Hoge en Nieuwe Technologieonderneming Op nationaal niveau, evenals de benoemde leverancier van de plaats van de Overheidsverwerving, wij ons op de oplossing van duurzame energieopslag concentreren.

Wij specialiseren ons in

1, RVs-lithiumbatterijen.

2, Mariene lithiumbatterijen

3, het lithiumbatterijen van de zonne-energieopslag

4, batterijen de Met lage snelheid van het voertuigenlithium

5, de batterijen van het Telecommunicatielithium.

De producten gingen TUV, UL, Ce, CSA, CEG, JET-certificatie over.

 

Er zijn drie representatieve bureaus in het Grotere gebied van China, die in drie eerste-rijsteden, Peking, Shanghai en Shenzhen worden gevestigd.

Onze fabriek van het batterijpak is in Huizhou met een gebied van meer dan 5.000 Vierkante Meters, heeft onze productiecapaciteit 1,2 miljoen eenheden per jaar bereikt.

Er zijn uitgerust met het modernste productiemateriaal. Door middel van meerdere keren van de technologieverbetering op grote schaal met sommige binnenlandse en overzee professionele organisaties en relatieve bedrijven, onze productkwaliteit, technologie en dienst kan als niveau van wereldklasse worden geschat.

 

Machineproductie om goede kwaliteit de hele tijd te beloven. 24 uren die de dienst roepen om goed na de verkoopdienst aan te bieden steun. Keur aangepaste orde goed, bied OEM, ODM de dienst aan.

Momenteel XD-is de Batterij uitgevoerd naar meer 126 verschillende landen, zoals de V.S., het UK, Duitsland, Japan, Korea, Filippijnen, Saudi-Arabië, Zimbabwe, Nederland, Australië, Frankrijk, Spanje, Nederland, Vietnam, Nigeria, Zweden, enz.

 

Hoogste technologie, Hoogste kwaliteit, de Hoogste dienst die altijd ons doel is. Het welkom om zich XD-bij Batterij aan te sluiten brengt meer energie aan de wereld.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Beijing XD Battery Technology Co., Ltd. Beijing XD Battery Technology Co., Ltd. Beijing XD Battery Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : Archibald

Aantal werknemers : 50~60

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 40% - 50%